Shawn Mendes

Vandaag en morgen, op 7 en 8 maart, treedt Shawn Mendes op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kester was een groot fan van hem en het is dan ook erg confronterend dat Kester nu niet bij een van deze concerten kan zijn.

Kester is twee keer naar een concert van Shawn Mendes geweest. De eerste keer was op 17 april 2016 in Paradiso. Kester mocht een wens doen via Make-a-Wish en koos voor het bijwonen van dit concert. Als extra verrassing werden we met een limousine naar Amsterdam gebracht. Kester vond het fantastisch.

  

  

Op 1 mei 2017 ging Kester samen met Martine voor de tweede keer naar Shawn Mendes, dit keer in de Ziggo Dome. Kester vond het weer helemaal te gek,  en kocht een echt fan shirt.

Een aantal van Kester’s favoriete Shawn Mendes liedjes zijn:

Tijdens Esmées examentijd (in mei 2018) luisterde ze, elke keer voordat ze naar een examen ging, samen met Kester nog even naar het (toen) nieuwe album van Shawn Mendes, om tot rust te komen. Het heeft geholpen, want ze is geslaagd…….

Ook in de periode direct nadat Kester was overleden hebben we nog vaak naar de liedjes van Shawn Mendes geluisterd. Het liedje Never Be Alone vinden we nog steeds heel ontroerend.